Despre

The Story

Conceptul Seven Inn, inspirat din povestea inn-urilor, recreat intr-o atmosfera urbana. Daca in trecut inn-urile erau o necesitate la drum lung, in prezent Seven Inn ofera posibilitatea de a beneficia de facilitatile inn-ului chiar in mediul urban. Un brand special creat pentru calatorul modern de care poti beneficia 7 zile pe saptamana pentru intalniri business, pauze de studiu, dupa o zi aglomerata si in weekend pentru o adevarata experienta a relaxarii in cadrul celor 2 concepte atent selectate.

Seven inn, deja o prezenta remarcata prin design-ul inovator atat interior cat si exterior, pozitionat in centru civic, actualul dar in special viitorul centru de interes pentru brasoveni pe plan profesional si personal, transforma Seven Inn in locatia ideala in orice moment al zilei.
Dam startul transformarii social-urbane a Brasovului, urmand sa luam parte in decursul timpului la cinci noi proiecte avand ca scop dezvoltarea si reinventarea experientelor clientului.
Descopera rasfatul culinar sau experimenteaza un joc relaxant de poker in compania prietenilor. Servicii premium pentru necesitati moderne, presarate cu o atmosfera contemporana.

Seven Inn Restaurant Brasov 7inn bar&grill
Seven Inn Poker Club Brasov 7inn poker club
Seven Inn Hotel Brasov 7inn hotel